Pakken

Een thema feestje of op zoek naar extra aan’kleding ‘?
Wat dacht u van een pak van het favoriete karakter van de jarige of passend bij de activiteit. Het Springfestijn heeft meerdere pakken om te huren.

Een springkussen zorgt al voor heel veel plezier, maar wilt u echt een onvergetelijk feestje geven? Huur dan een van de extra artikelen bij het Springfestijn. Zo maakt u een betaalbaar feestje helemaal compleet! 

Verkleedpakken

Super Mario

Wie wil dat nou niet Super Mario op zijn of haar feestje. Bij het Springfestijn is het mogelijk om het pak te huren voor
€40,- per dag.

Pikachu

Wilt u uw zoon of dochter verrassen met pickachu op zijn of haar verjaardag dan kunt u bij het Springfestijn het pak huren voor €40,- per dag. Geschikt voor alle volwassen.

Mickey Mouse

Een Disney feest is niet compleet zonder de enige echte Mickey Mouse. U huurt dit pak al voor €40,- per dag. Als dat geen feest is!

Elsa

Misschien wel een van de populairste disney figuren van de laatste jaren. Prinses Elsa. Iedereen wil met haar op de foto. Ook dit pak kost maar 40,- per dag.

Paashaas

Als sinterklaas en de kerstman weer uit het land vertrokken zijn gaat de paashaas zijn voorbereidingen doen. Zoek je nog een paashaas om de eieren te verstoppen? Bij deze heeft u hem gevonden. Bij het Springfestijn is het mogelijk om het pak te huren voor
€40,- per dag.

Paashaas

Eieren verstoppen zijn leuk, maar wie verstopt deze eieren eigenlijk? Dat is toch echt de paashaas. Ook leuk in een winkelcentrum voor het uitdelen van attenties tijdens de paasdagen. U huurt het pak al vanaf €35,-.

Marshall

Een Paw Patrol feestje zonder Paw patrol? Dat kan natuurlijk niet. Leuk het feestje op met een van de liefste Paw Patrol figuren.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Slechts €40,- per dag.

 

Konijnenpak

Ook voor de allerkleinste hebben we een passend pak. Een populair konijn doet het altijd  goed op een feestje voor de allerkleinste. En dat voor een klein bedrag van €35,-.

Minion

Voor een knalfuif heeft u een Minion nodig. Als er iemand goed is in het opblazen, dan is het wel een minion.

Dit super populaire pak vliegt de deur uit, dus reserveer hem snel voor maar €35,- per dag.

 

Sonic

Voor de hele snelle feestjes is er niemand sneller dan de snelste blauwe egel. Sonic.

Dit super populaire pak sjeest de deur uit, dus reserveer hem snel voor maar €40,- per dag.