Extra’s

Een springkussen zorgt al voor heel veel plezier, maar wilt u echt een onvergetelijk feestje geven? Huur dan een van de extra artikelen bij het Springfestijn. Zo maakt u een betaalbaar feestje helemaal compleet!

En wilt u extra toezicht, voor €15,- per uur blijft een medewerker van ons toezicht houden op het springkussen.

 

Eten & meer

Terrasheater

Terrasheater op gas. Prijs is €20,- exclusief gas. Inclusief gas is €5,- per uur extra.

Limonadefontein

Deze fontein is geschikt voor 9 liter ranja-limonade en is geheel compleet met pomp. Dit is een grote hit op iedere verjaardag. Ook te gebruiken als cocktail,- of champagnefontein.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, deze is maar €10,- per dag.

Afmetingen (lxbxh): 0.45 x 0.45 x 0.60 meter

Bijzonderheden:
Heeft stroom nodig

Suikerspinmachine

Maak het feestje compleet met een suikerspinmachine van het Springfestijn. In een handomdraai heeft u er eentje gemaakt en kunt u of uw zoon of dochter genieten van een suikerspin. De kosten zijn. €55,- inclusief 50 stokjes en suikerspinnen.

Popcornmachine

Hiermee kunt u de plank nooit mis slaan. De magie van het gele maiskorreltje wat ontpopt tot popcorn. Voor maar €55,- heeft u maar liefst 50 porties!

Bijzonderheden:
Heeft stroom nodig

Slushpuppie

Slushpuppie machine te huur €90,- inclusief 1 liter Slush limonade smaak aardbei of blauwe bes.

Verse Friet

Heeft u een feestje en wilt u overheerlijke patat huur dan bij het Springfestijn een patatkraam. Uw feestgangers worden voorzien van heerlijke patat, aardappelspiesjes en snacks, en dat onbeperkt!
De prijs is vanaf €195,-

Karaokeset

Met deze mooie karaokeset maak je ieder feestje compleet. Zing mee met je eigen muziek of zing een eigen gemaakt liedje. Maak het compleet door de discolamp aan te zetten. Kan via usb of Bluetooth

Terrasheater

Electronisch terrasheater. Kan 32m2 verwarmen. Infrarood. Hoogt 1,07. Kosten €15,- per dag